Recent Nieuws

Wij leggen jullie graag extra in de watten!

Ontvang een leuk paasgeschenkje bij aankoop van min € 30 dit is geldig vanaf woensdag 17 april tem zaterdag 20 april. *Actie geldig zolang de voorraad strekt en 1 geschenkje per kind.

Communie & Lentefeest of trouw 0-16jaar

Ruime keuze voor jongens en meisjes.Een prachtig jurkje? Een stoer of hip kostuum? Ontdek ons groot gamma aan topmerken in de winkel. Van harte welkom! Shirley's Wij zijn doorlopend open van maandag tot en met zaterdag van 10u - 18u.

Nieuwe collectie zomer 2019

Shirley's biedt u leuke kledij aan voor zowel jongens als meisjes, alle stijlen: klassiek of hip, ingetogen of speels, sober of kleurrijk, specifiek voor een speciale gelegenheid, kortom voor elk wat wils. Bij ons vindt u het zeker!

Infoavond Mei, Baby op komst?

Op dinsdag 28 Mei willen we aanstaande mama’s en papa’s een kijkje laten nemen in onze winkel en geven we met plezier een woordje uitleg hoe wij te werk gaan bij het leggen van een geboortelijst.

Ontvangt u graag onze communiefolder 2019?

Heeft u interesse in onze Communiefolder 2019? Gelieve dan door te klikken naar onze Contact pagina en een e-mail te sturen met uw adresgegevens of verstuur het online contactformulier. De folders gaan de deur uit in de eerste week van december...

communie & Feestkledij 2019

Grootste Communie & Feestcollectie van onze streek! Ruime keuze voor ieders budget. Elke communicant & elk lentekindje ontvangt een leuk geschenk en voor de ouders is er een kortingbon van 5% voor de volgende aankoop. Maak kans op gratis Inline skates!

Geboortelijsten

Leg u geboortelijst bij Baby & Kinderspeciaalzaak Shirley's! Ruime keuze aan babyartikelen... En geniet van een waardebon van 10% op het totaal van je geboortelijst

Zwangerschap Lingerie

Mooie zwangerschap Lingerie ** Mammae & Noppies ** Ruime keuze bij ons in de winkel

Zwangerschapkledij

Uniek in Zottegem: Zwangerschapskledij & Zwangerschaplingerie & Nachtkledij Als u wilt stralen tijdens uw zwangerschap, ga dan zeker langs bij Shirley’s . Pas de Deux, Fragile, Esprit Mum en Noppies en Mammae...

Klantenfoto

Heeft u ook een leuke foto van uw kindje gekleed door Kinderboetiek Shirley’s en wil je deze foto graag zien verschijnen op onze website? Stuur hem dan door naar info@shirleys.be. Alvast bedankt!

Online geboortelijst

Ouders module